onsdag, juni 09, 2010

Hur ett visst parti än en gång visar sin totala dumhet, okunskap och ovärdighet

Idag blev jag fly förbannad:

Jag tycker inte att man har rätt att lägga ut en bild på NÅN på nätet utan att fråga. Ännu mindre hänga ut nån. Allra minst ett barn, en sexåring. Det är att passera varenda gräns som finns i ett hederligt beteende.

Men hur ska vi då göra med yttrandefriheten?

Det är som i Bamse: den som är stark måste också vara mycket snäll. Tillägg: den som har mycket frihet måste också hålla människovärdet högre än allt annat. Oavsett ålder, hudfärg eller religion.

Här visar partiet ifråga hur korkat det är. Egentligen skulle vi bara skratta en stund, och sen gå vidare för att ägna oss det som är på riktigt...

(Läs mer.)

1 kommentar:

Fred på Jorden sa...

Som ett slutord i debatten vill jag peka på de bilder som förekommit i debatten:
Först en förklarande bild på de medverkande: Farfar, Fekri Hamad, som är ledaskägg i Landskronamoskén. de tre barnbarnen varav en var panikslagen och grät förtvivlat. Farfar brydde sig inte ett dugg(se bild)

http://img808.imageshack.us/i/hamasimam3da.jpg/
över det oväsen som hördes från demonstranterna med starkhornstuta kopplad till ett bilbatteri,

http://img263.imageshack.us/f/radhust65b.jpg/
äggkastning, misshandel av SD-företrädare som man försökte råna på sin mobiltelefon (allt finns på film och stillbilder). Sd har bara visat en bråkdel för att beskriva det antidemokratiska i motdemonstrationens karaktär.

Nu kräver kommunisternas lögner att sanningen redovisas. Därför kommer samtliga bilder att redovisas för att beskriva motdemonstranternas svinaktiga metoder att använda barnen som levande sköldar:

http://img199.imageshack.us/img199/5...ldaterimam.jpg

Denna avlöjande bild borde vara spiken i kistan för de lögnaktiga kommunist-islamisterna.

Det var i princip två falanger:
Vänstern och då främst ung vänster hade delat ut flygblad med hatfulla upprop mot Sd som uppmanade till att "ägga" Sd.

Dessa flygblad delades ut på åtminstone två grundskolor med 7-9 klassare
Man har medvetet valt de mest invandrartäta skolorna. Dammhagskolan och GA-skolan har 90-95% invandrare, varav de flesta är muslimer och väldigt manipulerbara,
Dessa har då med hjälp av Imam Fekri Hamad samlats till en pöbel bestående av islamister och skolbarn som förenats för att störa Sd´s torgmöte.

Fekri Amad har genom att ta med sig barnen velat använda dem som mänskliga sköldar, väl medveten om att det han medverkat till är olagligt.

Samtidigt stödjer han terrororganisationen Hamas. Han har också bjudit in Anas Khalifa, den extremistiska hatpredikanten vars syster är hon "spökplumpen" som vill undervisa barn, iförd burka.

http://politisktinkorrekt.info/2010/...och-massmedia/